Zakaj gremo vsako leto za prvomajske praznike v Poreč v hotel Mediteran?

Lani sva prvič rezervirala za prvomajske hotel Mediteran v Poreču. In bila tako navdušena, da smo jih letos ponovili.

Hotel Mediteran_1

Zakaj?

Če vprašava otroke – ker imajo bazen zunaj in se lahko kopamo 🙂 Ja, res je, imajo zunanji bazen z ogrevano morsko vodo in otroci res uživajo. Maki in Tiana sta komaj čakala, da razpakiramo in se preoblečeta v kopalke. Letos je bazen preizkusil tudi Aksel in tako užival, da nisem mogla verjeti svojim očem. Ja, prvič je bil v bazenu.

Všeč nam je veliko otroško igrišče poleg bazena, kamor gremo že tradicionalno vsak večer, preden se odpravimo na večerjo.

Nama so všeč sobe, ki so dovolj prostorne, da v njej bivava 2 odrasla in trije otroci. Sobe so čiste, sodobno opremljene. Edino kar nam ni bilo všeč, je bila čistilka, ki je prišla okoli 13ih, ravno, ko sva otroke dajala spat. Ampak tudi glede tega smo se dogovorili.

Hotel Mediteran_4

Hrana v hotelu je pestra, izbira je dovolj velika, da vsak najde nekaj zase. Otroke so itak najbolj razveselile ameriške palačinke, sadje, jogurti in jajčka na oko, ki so jih stregli za zajtrk. Všeč mi je tudi, da je pijača vključena v ceno, da ni pri večerji doplačil.

Poreč je super, ker ima ob obali ogromno sprehajalnih/kolesarskih poti, tako da se lahko sprehajaš, rolaš, kotalkah, kolesariš ob morju do centra mesta ali pa razveseliš otroke in greš s turističnim vlakcom. Cena za odraslo osebo iz Plave Lagune do Poreča je 20 kun, za otroke 10 kun, otroci do tretjega leta ne plačajo.

Ob sprehajalni poti so tudi otroška igrišča in razni trampolini, minigolf, namizni tenis in vse ostalo kar spada zraven. Pot poteka večinoma v senci.

Edini minus so stopnice, hotel namreč ni prilagojen otroškim vozičkom ali invalidom. Tako, da sva se v treh dneh kar nanosila vozička z Akslom vred, ampak za tri dni – je bilo za zdržati. Naslednje leto, ko bo Aksel toliko večji, pa ne bomo potrebovali vozička vsakič vzeti s sabo.

Mislim, da bomo naslednje prvomajske spet preživeli tu, če nas slučajno ne premami letalo in kakšna bolj oddaljena destinacija.

Hotel Mediteran_8

 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.