O nas

Gremo? Gremo. Vedno pripravljen kovček. Pakiram zadnjo sekundo, da kaj ne pozabim. Fotoaparat = obvezna oprema.

Stran je nastala na podlagi naših doživetij. Ker midva rada potujeva, sva zdaj toliko bolj vesela, ker zdaj to počneva z Makijem in Akslom. Brez strahu. In če je le možno – vzamemo zraven še nečakinjo Tiano.

Mami Vesna nimam obstanka. Že kot otroku mi je ati rekel, da je moja pesem “Ja sam skitnica”. 🙂 Potovanja so moja ljubezen kakorkoli obrneš in z največjim veseljem planiram nova doživetja in se vračam v že znane kraje, ki so mi ostali v srcu. V prostem času sem tudi občasna (licencirana) turistična vodnica.

Oči Darko je moja sorodna duša, kar se tiče potovanj. Najbolj všeč mi je, da je vedno za akcijo, če le finance dopuščajo. Z veseljem planira road tripe in postavlja moje visokoleteče plane na realna tla 🙂

Maki. Odkar imava njega, so potovanja še lepša, bolj doživeta. Nekako takrat spoznaš, da ni ovir za potovanja z otroci, da so omejitve le v glavi. V svojih še ne dopolnjenih treh letih življenja, je obkljukal že 10 držav.

Aksel. Najmlajši član Mini ekipe. Večino izletov zaenkrat prespi 🙂

Tiana. Moja učiteljica. Ona me (naju) je naučila, da je potovati z otroci nekaj najlepšega, da lahko geografijo, zgodovino, kulturo in doživetja na izletih in potovanjih z malo truda spremeniš v otrokom zanimiv način. Vedno piše in riše potovalne dnevnike.

Tea. Tianina mami, ki poskrbi za razširjen del Mini ekipe. Mojstrica selfijev in obdelanih slik 🙂

img_20160721_115340
Tenerife_miniekipa

2 komentarja Dodaj komentar

 1. Nina pravi:

  Živjo, brala sem vas blog o road tripu v Italjo, do Monaca in v Provanso.
  Zanima me datum, kdaj ste sli? Kateri del leta?
  Hvala. Nina

  1. vesnichka pravi:

   Pozdravljeni, Provanso in Azurno obalo smo obiskali v sredini julija 2016. V kolikor želite videti še lepše cvetoča polja sivke, priporočam obisk teden do 14 dni prej, seveda je pa vse odvisno tudi od vremena.
   LP, Vesna

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.